Heimwee door 15 foto’s van Ibiza

Heimwee, ik heb er eigenlijk nooit last. Maar als ik nu aan Ibiza denk is dat toch wel het gevoel dat me bekruipt. In de zomer van 2017 was ik voor het laatst op prachtige eiland. Met mijn wereldreis in het vooruitzicht heb ik natuurlijk al genoeg te dromen, maar Ibiza krijgt in 2019 ook weer een bezoek van mij. 

Ik vier namelijk mijn 30e verjaardag op dit eiland. “Everyone is getting married or having babies and I’m like a roll on Ibiza!” Daar hoort natuurlijk wel een feestje bij maar vooral ook heerlijk genieten van de sfeer. Als je deze foto’s ziet snap je vast waarom! En iedereen die op Ibiza is geweest, zal dit ook herkennen. Tot september houd ik mezelf maar zoet met het kijken naar de foto’s en onze favoriete playlist van daar grijs draaien. Ps. er is nog plek hoor in onze geweldige villa 😉

 

Ben jij wel eens op Ibiza geweest?

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

2 reacties op “Heimwee door 15 foto’s van Ibiza”
  1. Elke keer als ik iets over Ibiza lees, denk ik weer dat ik écht een keer naar Ibiza moet gaan. Volgens mij is het helemaal mijn ding… maar toch ben ik er tot op heden nog nooit geweest. Het komt er telkens niet van.

  2. Esther schreef:

    Nog steeds ben ik niet op Ibiza geweest. Het trekt me wat minder doordat het zo’n hype is en zoveel jetsetters. Toch heeft het ook zijn rustige kanten en daar ben ik wel nieuwsgierig naar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl