Sanne’s reisplannen voor 2017

Aankomende week staat de Vakantiebeurs weer op de planning. Uiteraard is dé vraag dan; en wat zijn je reisplannen voor aankomend jaar? Tot aan de zomer heb ik daar wel al een idee van; vooral in combinatie met congressen en blogevents. Dus hierbij volgt mijn lijstje!

Januari

Over twee weken trap ik af met een tripje naar Amersfoort. Vorig jaar was ik hier ook al en nu kom ik terug en breng ik tien Duitse bloggers met mij mee. Vanuit ensanne.nl organiseren we deze trip.

AMERSFOORTP5141622

Maart

Op dit moment heb ik voor februari nog geen trips gepland staan, maar wat niet is kan nog komen. Voor maart is dat anders. Ik ben voornemens om weer naar ITB, dé grootste Vakantiebeurs van Duitsland te gaan, die is begin maart. Ik heb nog steeds genoeg te bezoeken in Berlijn, dus dan kan ik dat mooi combineren met elkaar. Later die maand ga ik buiten Europa en wel naar Israël. Ik combineer een bezoek aan TBEX International in Jerusalem met Tel Aviv. Ik ben heel benieuwd naar deze steden.

April & mei

Na Koningsdag vertrek ik naar Londen. Ook hier vind er weer een bloggerscongres plaats; Traverse. Dit event wil ik combineren met een workaction (genieten van de stad en ondertussen werken). Ik ben nog op zoek naar een leuk apartementje in het liefst Camden. Ook ga ik een uitstapje naar Cambridge maken, want hier ga ik namelijk met mijn vriend naar een concert van Michael Kiwanuka. Eind mei staat dan nog ons jaarlijkse waterpolokamp met alle jeugd op de planning waarbij ik leiding ben.

Juni & juli

Juni heeft ook nog veel ruimte. In ieder geval is een relaxte vakantie op Ibiza in onze droomvilla met vrienden weer geboekt. Wellicht gaan we met de familie ook naar Denemarken.

Droomvilla IbizaP7190855

En verder…

Ik heb stiekem nog veel hoop dat we in het najaar nog een verre trip kunnen maken. En verder zal m’n agenda zich zeker vullen met tripjes.

Wat zijn jouw reisplannen voor aankomend jaar?

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
2 reacties op “Sanne’s reisplannen voor 2017”
  1. Marcella schreef:

    Mooie plannen lady! Ik hoop dat je een verre trip kunt maken in het najaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl