Flexwerken in Den Haag: Café Blossom

Het afgelopen jaar werkte ik vaak bij opdrachtgevers op locatie en dus niet in leuke cafétjes in de stad. Deze week was ik wel weer aan het flexwerken in Den Haag. En bij een fijne plek met zeer goede koffie en lunch. Dit keer tip ik Café Blossom.

Qua locatie is Blossom vaak voor mij erg gunstig. Het ligt net buiten het centrum bij het Vredespaleis en de Laan van Meerdervoort. Parkeren kan eigenlijk altijd wel in de buurt. Bovendien zijn ze om 8 uur ’s ochtends al geopend, ook wel een pré als je ergens wilt werken!

Het is een hele lichte zaak met wisselende grote en kleine tafeltjes, bloemen en vrolijke snelle bediening. Je vind er allerlei flexwerkers uit de buurt, maar ook toeristen die na een bezoek aan het Vredespaleis even binnenvallen. Bij een klein zonnetje kun je ook aan de straatkant aan het gevelterras zitten. Het is er wel een tikkeltje luidruchtig maar met mijn BOSE noise canceling headphone (zeer aan te raden!) hoor ik niet eens de koffiemachine.

Lunchen in Den Haag

Had je de taartjes in de vitrine al gezien? Hopelijk zit je dan nog niet vol…. Op de lunchkaart vind je allerlei lekkers, biologisch en vers gemaakt. Zoete aardappel wafels, spinazie pannenkoeken of desembrood. Je kunt ook nog kiezen uit de ontbijtkaart, de hele dag! De homemade granola is een aanrader. Bijna alles komt uit de buurt bij ondernemers. En ja de koffie is echt heel goed!

Kortom voor ontbijt, lunch en flexwerken in Den Haag erg aan te raden!

Meer tips in deze buurt van Den Haag:

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl