Hoteltip: Q Hotel Krakau met fabuleus ontbijt!

Op zoek naar een hotel in Krakau? Wil je vlakbij de Wawel burcht verblijven en uitzicht hebben op de Wisla river? En wil je ‘s ochtends genieten van een fabuleus ontbijt? Verblijf dan in Q Hotel Krakau

Hotel Krakau boeken

Krakau is een compacte stad. Hotels zijn verspreid over het hele centrum te vinden. Het moderne Q Hotel ligt onderaan de Grunwaldzkibrug, naast het ICE congrescentrum. In de zomermaanden (buiten het congresseizoen) en in de weekenden kun je hier dus een kwalitatief goede kamer kopen op een prettige locatie. Het is zo’n 7 minuten vanaf het hotel naar de bekende burcht en zo’n 20 minuten naar het historische centrum lopen.

Q Hotel ligt aan de overzijde van de Wisla

Moderne hotelkamers

Q hotel mag je in de categorie modern plaatsen. Alle kamers hebben grote boxspringbedden, bureau’tje en een badkamer met een douche. Er hangt een screentv en er is een waterkoker om zelf koffie te maken. Ook is er een grote kluis waarin je je laptop kunt opbergen. Er is Wifi op de kamer, maar ik vond hem beneden in de lounge stukken beter. Net als alle hotels bijna tegenwoordig houdt het hotel rekening met duurzaamheid. De verwisseling van nieuwe handdoeken en schoonmaak vindt daarom beperkt plaats. 

Mééga uitgebreid ontbijt

Alleen al voor het ontbijt wil je naar dit hotel! Wow wat een keuze. Zo kun je je eigen sapje persen, wafels bakken, een salade maken, honing schrapen van het raad, meerdere soorten hoemous, vers fruit…. En dan niet te vergeten een enorme keuze aan beleg, broodjes en warme gerechten. Kijk maar naar de foto’s, dat zegt genoeg. Ook tijdens de lunch en diner kun je hier eten. Zo at ik zelf een heerlijke lunchsalade met avocado en mango!

Fijne extra’s

Het is altijd leuk als een hotel fijne extra’s heeft. Zo staat er iedere dag een verse sapshoot voor je klaar en kun je altijd vers fruit krijgen. Daarnaast is er op de 1e etage een fitnessruimte. Ik had deze volledig voor mijzelf en kon zo nog een beetje fit blijven op reis! Tot slot kan de receptie ook verschillende tours organiseren voor je. Zo wordt je voor de deur opgepikt.

Tips reis naar Krakau

Dompel je onder in cultuur in oude stad Krakau + video

Maak kennis met de Poolse keuken tijdens een foodtour door Krakau

Bezoek de zoutmijn bij Krakau

Alle hotels in Krakau

Booking.com

Disclaimer: Ik overnachtte in dit hotel op uitnodiging van het Pools Toerisme bureau. Dit artikel bevat affiliatelinks. 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl