Een echte Sanne Bakker aan de muur?

Heb jij nog een kale muur waar je een leuk en gaaf schilderij voor zoekt? Vanaf nu kun je een echte Sanne Bakker aan je muur bestellen. In de webshop van Werk aan de Muur vind je een reek van mijn foto’s van Marokko, Ierland, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië. 

In de ruim 12 jaar dat ik reis maakte ik tienduizenden foto’s. Enkele daarvan hangen natuurlijk in mijn eigen huis, in een fotoalbum en vele publiceer ik op Instagram of deze blog. Maar verder staan ze ‘te verstoffen’ op mijn digitale opslag. Zonde! En aangezien in deze pandemietijd mijn inkomen tot een minimum is gedaald heb ik de mooiste foto’s online gezet op Werk aan de Muur. Deze webshop verkoopt mijn foto’s en print ze voor jou. Uit mijn galerij op Werk aan de Muur kun je kiezen tussen een print op canvas, aluminium, staal, behang of (ingelijste) posters. Je bepaalt zelf de afmeting van de foto. Zo helpen we elkaar, ik krijg een aandeel van de foto en jij hebt een mooi item in huis!

Kleurrijk Werk aan de Muur

Wil je juist een wat klassiekere landschapfoto of een knallende met veel kleur? De grote foto nam ik op het strand St Kilda in Melbourne. De zonsondergang met de boom is genomen aan het eind van een mooie roadtripdag bij de Ring of Kerry in het zuiden van Ierland. En deze kleurrijke potpourri is genomen in de medina van Marrakech. Ook van de vuurtoren in Nieuw-Zeeland, Great Ocean Road en diverse dieren heb ik foto’s toegevoegd. Alle foto’s die je kan uploaden zijn van hoge resolutie. Ze gemaakt met een spiegelreflex camera of in mijn geval een systeemcamera. Hoewel je met een iPhone of pocketcamera ook tegenwoordig goede foto’s maakt is dat voor Werk aan de Muur niet genoeg. Dat is een voorwaarde van Werk aan de Muur. Zo weet jij dus ook zeker dat de foto niet korrelig wordt!

Proefhangen met handige app

Zeker weten of mijn foto uit Ierland, Australië of Marokko staat op jouw muur? Probeer het dan met de Werk aan de Muur app. Met de Augmented Reality app kun je hem even proefhangen! Zo kun je ook de grootte bepalen. 

Ik ben natuurlijk reuze benieuwd hoe mijn foto in jouw huis hangt. Deel je foto dan voeg ik hem graag toe op mijn blog! Zie je nou een foto op mijn blog of Instagram voor mij komen die je graag zou willen, maar die nog niet in de galerij van Werk aan de Muur staan? Neem dan contact op.

Meer reisfotografie

Met welke camera fotografeer ik?

Dag van de fotografie: de 10 mooiste foto’s van mijn wereldreis

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl