Sanne’s jaar 2019 in reizen, concerten en avonturen

I had the time of my life…! Drie maanden reizen dit jaar was natuurlijk het grote hoogtepunt van dit jaar. Hongkong, Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Singapore, maar daar kwamen nog meer reisjes achteraan.

Jaaroverzicht 2019

Naast mijn wereldreis ging ik naar Bergen op Zoom voor een blogtrip, Oslo voor een congres en 24-uurs bezoek, Londen voor de Spice Girls, Ardennen voor een sportweekend gecombineerd met een bezoek aan Luik, een workation op Ibiza en dagje naar de kerstmarkt in Dusseldorf. Wat een luxe heb ik dit jaar mogen ervaren door zoveel te reizen. Dat maakt mij enorm gelukkig!

Ook zag ik weer veel artiesten op het podium van concerten en festivals. Waaronder mijn favoriet John Mayer, die ik naast Amsterdam ook in Nieuw-Zeeland zag. En dan was er natuurlijk een nieuwe lief, die sinds de laatste maanden even de boel op z’n kop zet ;).

Op naar een mooi nieuw decennium. 2020 ligt nog veel open. Ik zal veel werken aan 75 jaar vrijheid Den Haag en verder is nu nog alles open. Ik heb uiteraard wel wat ideeën maar nu nog niks gepland of geboekt.

Benieuwd naar de terugblik op mijn wereldreis? Lees deze blog

Abel Tasman National Park, Nieuw-Zeeland, april 2019

Spice Girls, Wembley Londen, juni 2019

Mt cook, Nieuw-Zeeland, maart 2019

Mijn reisjaar in cijfers en foto’s

  • Mooiste moment: Skydiven in Nieuw-Zeeland. Oh wat was ik misselijk en had ik een kriebels van de zenuwen en adrenaline, maar het was zo gaaf! Ik doe het ook nooit meer.
  • Sportieve prestatie: een 1/8 triatlon en de 21 km van de Tongariro Crossing en Sealy Tarns Track horen daar ook bij
  • Aantal landen bezocht: 10; Hongkong, Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji, Singapore, Noorwegen, UK, België, Duitsland, Ibiza
  • Aantal ‘trips’ in Nederland met overnachting: 4: Bergen op Zoom, waterpolotoernooi (2x) en kamp (1x)
  • Aantal overnachtingen buitenshuis: Min wereldreis (90 dagen): 21 van hotel, appartement, vakantiehuis, luchtbed tot tentje.
  • Aantal keer voor blogtrip: 2x (Bergen op Zoom en Luik)
  • Aantal stedentrips: 2x (Londen & Oslo)
  • Aantal keer gevlogen: 15x, ja ik heb CO2 gecompenseerd!
  • Leukste uitje in Nederland: Winterefteling met mijn nieuwe lief en natuurlijk het Varend Corso waar ik dit jaar social reporter was.
  • Aantal concerten en festivals bezocht: 18:  John Mayer (2x), Jeremy Loops, Spice Girls, Golden Earring, Krezip, Di-Rect, MUSE, Parkpop, Struinen in de Duinen, P!nk, Armin van Buren, Calvin Harris, Thomas Azier, Popronde Rotterdam, 3voor12 Festival, Stille nacht festival, Waterpop, De Parade en diverse theatervoorstellingen.

 

Blogfacts:

Instagram best 9

Tongariro Crossing, Nieuw-Zeeland, april 2019

Mt Cook, Nieuw-Zeeland, april 2019

Beste nummers 2019

Ik luisterde dit jaar naar artiesten uit 48 landen. Matteo Myderwyk was de artiest die ik meest luisterde, maar daarbij moet ik ook gelijk zeggen dat ik op mijn reis bijna iedere nacht met deze pianomuziek sliep om het geluid in de hostels te coveren. Als we die niet meerekenen kom ik op Michael Prins, John Mayer, Mumford & Sons en Heavn. Ik ontdekte 584 andere artiesten en in totaal luisterde ik 68.373 minuten Spotify. Dit lijkt heel veel, maar ik heb meestal op een werkdag, onderweg en dus uren in mijn slaap dit medium al uren aan.


Hongkong, maart 2019

Ardennen, juli 2019

Oslo stedentrip bezienswaardigheden

Oslo, juni 2019

Triatlon gefinisht, september 2019

Ibiza, september 2019

Sydney, Australië, maart 2019

The Blue Mountains, voor de bosbranden, Australië, maart 2019

Wai-o-Tapu, Nieuw-Zeeland, maart 2019

visum eta nieuw-zeeland

Abel Tasman National Park, Nieuw-Zeeland, april 2019

Het rauwe Luik, juli 2019

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl